Eficientizare energetică la Bălăușeri Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Eficientizare energetică la Bălăușeri

Timpurile ne obligă să facem schimbări în ceea ce privește energia pe care o folosim. Într-un interviu acordat recent cotidianului Zi de Zi, primarul comunei Bălăușeri, Varga András Adorján, a specificat faptul că în bugetul local de anul acesta este cuprinsă o sumă pentru realizarea unui studiu de fezabilitate, care face parte dintr-un proiect amplu de reabilitare și eficientizare energetică a școlii din localitate.

Mai mult, modernizarea iluminatului stradal în ceva „eco-friendly” în toată comuna face parte de asemenea din planurile primarului din comuna Bălăușeri.

„Vrem să depunem un proiect pentru reabilitarea energetică și creșterea eficienței energetice la Școala Gimnazială ”Török János” din Bălăușeri. Pentru acest proiect am alocat un buget de 60.000 de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate și pentru consultanță. Proiectul ar fi trebuit să fie pornit din data de 5 mai, dar depunerile au fost amânate până în iulie. La AFM (Administrația Fondului pentru Mediu – n.r.), la Ministerul Mediului, avem modernizarea iluminatului public în satele Agrișteu și Dumitreni. În restul satelor deja au fost puse becuri economice. Așteptăm să semnăm contractul de finanțare”, a explicat Varga András Adorján.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE