George Scarlat: PNRR îl consider, la momentul acesta, din punct de vedere al agriculturii, un eşec Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 168 Vizualizări

George Scarlat: PNRR îl consider, la momentul acesta, din punct de vedere al agriculturii, un eşec

Preşedintele Comisiei pentru agricultură din Senat, George Scarlat, a declarat, marţi, la Târgu Mureş, în cadrul unei consultări cu fermierii locali pe tema Programului Naţional Strategic (PNS), că Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă (PNRR) este „un eşec” în privinţa agriculturii.

„Am lucrat foarte mult în echipa ministerului cu privire la Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă; din păcate, îl consider, la momentul acesta, din punct de vedere al agriculturii, un eşec, pentru că nu am fost bine înţeleşi de anumiţi factori decidenţi. Şi vreau să o spun, tranşant şi deschis, din teritoriul naţional: nu are nicio legătură cu Comisia (Europeană – n.r.) că nu vrea, că nu facem, că nu ne-a aprobat. Nu. Problema şi decizia au fost naţionale”, a afirmat senatorul George Scarlat, citat de Agerpres.

Preşedintele Comisiei pentru agricultură din Senat le-a prezentat fermierilor mureşeni principalele linii de finanţare în perioada 2021 – 2027, arătând că forma finală a documentului este programată să se realizeze până la finalul lunii noiembrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE