Cumpără geluri UV şi poţi să fii sigură că vei avea întotdeauna o manichiură impecabilă! timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Cumpără geluri UV şi poţi să fii sigură că vei avea întotdeauna o manichiură impecabilă!

Dacă vrei să ai un look rafinat, elegant şi atrăgător, este extrem de important să acorzi atenţie manichiurii. Acest detaliu sporeşte considerabil feminitatea şi denotă grijă faţă de propria persoană. 

Şi, pentru că în prezent poţi avea acasă geluri UV şi o lampă de uscare şi fixare, manichiura ta va putea arăta întotdeauna impecabil, iar tu nu mai ai nicio scuză pentru a omite acest detaliu! Folosind produse de calitate, unghiile tale vor fi mereu frumoase şi strălucitoare, iar rezultatul va fi remarcabil de fiecare dată!

Gel UV/LED Gelaxyo – french over white sau autonivelante 3 în 1

Indiferent dacă ai nevoie de geluri de construcţie, french over white sau geluri autonivelante 3 în 1, în gama Gelaxyo poţi găsi numai produse de calitate germană pe care te poţi baza! Alege exact ceea ce ai nevoie şi bucură-te de o manichiură impecabilă pentru mai multe săptămâni!

Sunt alegerea perfectă dacă eşti tehnician de unghii într-un salon, participi la competiţii sau vrei să îţi faci singură manichiura. Polimerizarea sub lampa UV durează doar două minute, pigmentarea este intensă, au o capacitate mare de acoperire şi se pot aplica simultan pe mai multe unghii. Cu ajutorul acestor produse poţi realiza uşor picturi din gel folosind tehnica One -Stroke şi Zhostovo.

De asemenea, gelurile 3 în 1 sunt ideale pentru a crea orice formă de unghii şi se pot folosi şi pe unghiile naturale. Asigură un strat flexibil şi rezistent, iar după polimerizare au un luciu deosebit care nu va trece neobservat.

Gelaxyo Bottle Builder – geluri de construcţie

Gelaxyo vine cu numeroase geluri de construcţie care asigură manichiurii în luciu intens şi o rezistenţă de până la patru săptămâni. Poţi opta pentru gelul UV Ultra Finish care este un top flexibil utilizabil pe gel, oja semipermanentă sau acrilică. Este rezistent la zgârieturi, nu se îngălbeneşte, nu necesită degresare şi intensifică nuanţele.

De asemenea, poţi alege un gel de construcţie roz lăptos şi fluid, precum Bottle Builder Baby Blush. Nu curge de pe unghie şi asigură o bună protecţie unghiilor naturale. Cu ajutorul acestui produs poţi obţine uşor şi rapid manichiuri cu aspect natural şi, totodată, îţi protejezi şi întăreşti unghiile. Se poate folosi în combinaţie cu gelurile acrilice sau clasice, cu ojă semipermanentă sau cu Rubber Base. 

Geluri Mack’s Professional

În categoria Macks Professional vei găsi mai multe geluri UV / LED autonivelante precum Aqua Blue Builder, Aqua Clear Builder, Asiatic Lily Builder, Blossom Pink Builder şi multe altele.

Sunt geluri UV de construcţie de calitate bazate pe tehnologii noi care polimerizează în modul low heat fără a crea disconfort. Sunt perfecte pentru extensii de unghii, tipsuri sau repararea şi menţinerea în stare impecabilă a manichiurii. Întrucât sunt rezistente, uşor de modelat şi au consistenţa suficient de vâscoasă pentru a nu curge când sunt aplicate, se potrivesc perfect pentru tehnica Art Nail fără pilire. Sunt produse care, dacă au fost aplicate adecvat, pot rezista până la opt săptămâni!

Geluri All Season

Fabricate în SUA, produsele All Season se remarcă prin aderenţă crescută, rezistenţă şi uscare rapidă.

Aici vei găsi:

  • degresantul pentru unghii Cleansing Wine care asigură o aderenţă crescută şi degresează unghiile;
  • finish-ul UV pentru unghii care conferă luciul şi rezistenţă manichiurii şi se poate aplica atât pe unghii false, cât şi pe cele naturale;
  • gelurile UV 3 în 1 pink sau transparente care sunt rezistente şi ideale pentru construcţia unghiilor sau pentru tipsuri.

Toate sunt produse de calitate care te vor ajuta să atingi perfecţiunea! Alege să nu te mulţumeşti cu puţin şi investeşte în geluri UV de calitate care durează şi arată incredibil pe orice unghie!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE