Home / Administratie / Șef nou la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș

Șef nou la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș

Comisarul șef de poliție Dumitru Bîltag a fost schimbat din funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, începând de marți, 14 septembrie.

Locul rămas vacant a fost ocupat, prin împuternicire, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. II/1823 din 13 septembrie 2021, de comisar șef de poliție Constantin Mihalache, fost inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Bîltag, șef la Operațiuni Speciale

Potrivit unui mesaj de uz intern transmis colegilor și intrat în posesia cotidianului Zi de Zi, comisar șef de poliție a anunțat că pentru următoarele șase luni va conduce activitatea Brigăzii Operațiuni Speciale Târgu Mureș.

”Stimați colegi, în următoarele șase luni, prin dispozitia Inspectorului General al Poliției Române sunt împuternicit să exercit sarcinile de șef al Brigăzii operațiuni speciale Târgu Mureș. Sunt foarte onorat, că în anumite perioade de timp, din 2012 până în prezent, m-am aflat la conducerea celor mai importante structuri ale Poliție Române de la nivelul județului Mureș, respectiv Brigada de Combatere a Crimei Organizate Târgu Mures, IPJ Mureș, iar acum am onoarea să preiau conducerea Brigăzii Operațiuni Speciale Târgu Mureș. În calitate de ofițer de poliție, funcționar public cu statut special, înțeleg să îmi fac datoria acolo unde instituția Poliției Române are nevoie de mine, potrivit jurământului de credință față de țară. Vă mulțumesc tuturor pentru profesionalismul de care ați dat dovadă, de implicarea deosebită în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, reușind împreună o foarte bună colaborare în plan profesional și sunt convins ca veți rămâne aceiași profesioniști, fiind un real sprijin pentru cetățeni și comunitate. Vă asigur în continuare de tot sprijinul meu și de toată considerația mea, rămânând același partener de încredere, atât pentru dumneavoastră, cât si pentru comunitate”, a transmis comisar șef de poliție Dumitru Bîltag.

Alex TOTH


1 comentariu

  1. Motivul inlocuirii?? Managment defectuos sau nereguli constatate la concursuri de angajare??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Administrația Bazinală de Apă Mureș participă la „Let’s Do It, România!” 2021

INFORMARE DE PRESĂAdministrația Bazinală de Apă Mureș, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, participă la …