Debut incredibil de sezon pentru baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș Slider
  • Anamaria Marcu
  • 0 comentarii
  • 206 Vizualizări

Debut incredibil de sezon pentru baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a debutat în Liga 1 cu o victorie frumoasă obținută în urma unui meci ce s-a disputat în acest sfârșit de săptămână, în capitală. CSM a marcat dublul punctelor înscrise de ACS NN Ulisse București, ba chiar mai mult, partida s-a încheiat cu scorul de 47-101. Trei sferturi, echipa târgumureșeană a dominat terenul, după cum urmează: 17-25, 7-29, 12-37, iar scorul celui de-al patrulea sfert a fost 11-10.

Antrenorul George Trif a utilizat jucătorii prin rotație, astfel încât niciunul dintre aceștia nu a petrecut mai mult de 27 de minute în teren. ”Ne bucurăm foarte mult că am început sezonul competițional, ne-am arătat valoarea încă din primul meci, însă mai avem mult de lucru. Va fi un sezon lung. Este foarte important să rămânem concentrați până la ultimul meci, să ne îndeplinim obiectivul de a reveni în Liga Națională, acolo unde ne este locul. Revenim la Târgu Mureș cu o atmosferă plăcută și ne pregătim de următorul meci, cu Eagles București”, a transmis George Trif pe pagina de Facebook a clubului.

Marcatori: Santa 20, Martinic 18, Borșa 14 (2 x 3), Boloni 14 (2), Mureșan 12, Nistor 8 (1), Kiss 6 (2), Engi-Rosenfeld (1), Steff 3 (1), Szilveszter (1). Au mai jucat Tălmăcean și Trif R.

După așa victorie în deplasare, așteptăm cu nerăbdare meciul de acasă care va avea loc luni, 15 noiembrie, de la ora 16.00, contra formației CNAV Eagles din București.

Anamaria Luisa MARCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE