Home / Administratie / Iluminat festiv la Reghin

Iluminat festiv la Reghin

Parcul Central din municipiul Reghin va găzdui, în perioada 10-31 decembrie, o nouă ediție a tradiționalului Târg de Crăciun. Printre cei care vor contribui la decorarea brazilor din Parcul Central se numără și copiii reghineni, invitați de oficialitățile orașului să contribuie cu decorațiuni făcute de ei din materiale reciclabile. „Nicio altă sărbătoare nu oferă o așa atmosferă de poveste, care să te inspire să-ţi pui la încercare creativitatea ca și Crăciunul. Invităm preșcolarii și școlarii reghineni să realizeze decorațiuni inedite, din materiale reciclabile, cu care să împodobească brazii din Parcul Central, în cadrul Târgului de Crăciun, 10-24 decembrie”, a fost mesajul transmis de Márk Endre, primarul municipiului Reghin.

Până ce Târgul de Crăciun îți va deschide porțile, municipalitatea reghineană a inaugurat la începutul lunii decembrie iluminatul festiv de Crăciun, prilej de bucurie pentru locuitorii municipiului. Dacă prin alte părți Bradul de Crăciun sau alte decorațiuni stradale fac obiectul multor discuții mai mult sau mai puțin demne de luat în seamă, în schimb la Reghin singurul lucru care lipsește este zăpada, astfel ca sărbătorilor să aducă, cel puțin vizual, o bucurie pentru reghineni. Dacă mai punem la socoteală târgul care bate la ușă, oferta acestuia în materie de decorațiuni de Crăciun, plus ornamentele făurite de cei mici grație invitației municipalității, putem anticipa că sărbătorile nu doar că vor fi liniștite, dar vor puncta și la aspectul estetic, grație celor implicați.

Alin ZAHARIE

Citeste si:  Irina Sorescu-Vasile (USR-PLUS), propuneri pentru modernizarea transportului în comun din Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Maros Gianluca, „Vocea studentului trebuie să fie auzită”

Suntem bucuroși să vă reamintim că anul 2022 a început la Liga Studenților din Târgu …