Home / Administratie / Consilier local nou la Luduș

Consilier local nou la Luduș

Componența Consiliului Local Luduș s- a modificat prin înregistrarea demisiei consilierului local Totu Daniel Septimiu Iulian, din partea Partidului Social Democrat (PSD) și în consecință, prin încetarea de drept a mandatului de consilier local, locul a fost declarat vacant, situație care a fost consfințită printr-o hotărâre a Consiliului Local.

În conformitate cu prevederile articolului 204 și articolului 122 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ, organizația Luduș a PSD a propus validarea mandatului de consilier local a supleantului pe lista de candidați a PSD la alegerile locale din ziua de 27 septembrie 2020. Prin încheierea civilă a Judecătoriei Luduș a fost validat mandatul de consilier local al orașului Luduș obținut de candidatul supleant Orban Karol Tiberiu. Noul membru al Legislativului local este de profesie inginer, are vârsta de 37 de ani, este căsătorit, are un copil și locuiește în orașul Luduș.

După demisia consilierului Totu Daniel Septimiu Iulian și validarea mandatului consilierului Orban Karol Tiberiu se înregistrează retragerea consilierului demisionar din comisiile de specialitate ale Legislativului local: „Juridică. Apărarea drepturilor omului. Ordine publică. Relația cu cetățenii”, „Comisia de evaluare pentru concesionarea bunurilor proprietate publică”, „Comisia de evaluare pentru închirierea bunurilor proprietate publică”. În aceste trei comisii, prin propunerile făcute de consilierii Emil Stan, Ioan Călugăr, Sorin Hățăgan și Ioan Șopterean a fost nominalizat consilierul local Karol Tiberiu Orban.

Proiectele de hotărâre privind modificarea componenței comisiilor de specialitate a Legislativului local au fost aprobate cu unanimitatea voturilor exprimate.

Ioan A. BORGOVAN

Citeste si:  Rata inflației majorează impozitele la Luduș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lucrări pe mai multe străzi din Târgu Mureș

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș informează participanții la trafic că ”în aceste zile se desfășoară …