Home / Invatamant / Colaborare între Agenția Națională Antidrog și UMFST Târgu Mureș

Colaborare între Agenția Națională Antidrog și UMFST Târgu Mureș

Sediul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a găzduit vineri, 21 ianuarie, o întâlnire de lucru între rectorul universității, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei,și coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureș, Ion Aleodor Roman.

Cu acest prilej a fost stabilit cadrul încheierii unui protocol de colaborare în vederea desfăşurării de activităţi în comun în domeniul reducerii cererii de droguri.

”Prin încheierea protocolului urmează ca Agenția Națională Antidrog să desfăşoare activităţi de reducere a cererii de droguri în mediul universitar – activităţi de prevenire a consumului de droguri şi activităţi de asistenţă integrată a consumatorilor, iar Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș urmează să sprijine desfăşurarea activităţilor ce ţin de rolul Agenţiei de coordonator naţional al politicilor în domeniul prevenirii şi combaterii traficului și consumului ilicit de droguri și al asistenţei integrate a consumatorilor”, a informat Ion Aleodor Roman.

Totodată, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureș a subliniat că reprezentanții UMFST ”George Emil Palade” vor asigura sprijinul ”în desfăşurarea de către specialiştii CPECA Mureş a activităţilor specifice în mediul universitar, vor desfăşura activităţi de prevenire a consumului de droguri prin intermediul cadrelor didactice în urma instruirii acestora de către specialiştii CPECA Mureş.”

(Redacția)

Citeste si:  Tumoră gigant operată la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ziua Porților Deschise” la Papiu. „Cei de la Papiu stau tot timpul în față!”

„Ziua Porților Deschise” la Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș a îngăduit joi, …