Doi politicieni mureșeni, în conducerea națională a PMP Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 815 Vizualizări

Doi politicieni mureșeni, în conducerea națională a PMP

Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară (PMP) l-a ales sâmbătă, 19 februarie, la Sinaia, pe Eugen Tomac ca preşedinte al formaţiunii politice.

Eugen Tomac a candidat ca lider al moţiunii ”PMP – un nou început pentru o Românie creştin-democrată”, iar din 456 de voturi exprimate 421 au fost ”pentru”, 18 ”împotrivă” şi 17 abţineri.

PMP, ”leul care renaște”

Potrivit transmisiunii live a evenimentului, din echipa lui Eugen Tomac fac parte și doi politicieni mureșeni: Marius Pașcan, liderul PMP Mureș, care a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte, și Radu Pescar, președintele PMP Târgu Mureș, care a fost ales în funcția de vicepreședinte.

”În acest partid, ecuația care a constituit liantul între noi toți a fost prietenia. Noi toți suntem prieteni unii cu ceilalți. Și de ce suntem prieteni? Pentru că ne știm fiecare munca, investiția morală, financiară, sentimentală, familială, sacrificiile pentru a obține un rezultat. Și ne respectăm din această perspectivă, de aceea cei care cu adevărat știu ce înseamnă o bază a partidului construită de la nivelul firului de iarbă nu pot cădea în capacane din astea autocrate, egolatre, egoiste, în care cineva dictează în numele tuturor, că vremea autocrațiilor a trecut”, a afirmat Marius Pașcan, al cărui discurs integral poate fi audiat pe pagina de Facebook a PMP.

La finalul alocuțiunii sale, Marius Pașcan l-a parafrazat pe George Coșbuc comparând situația actuală din Partidul Mișcarea Populară cu un leu care renaște: ”Din zei de-am fi scoborâtori,/ Cu-o moarte toți suntem datori./ Totuna-i dacă mori flăcău sau moș îngârbovit,/ Dar nu-i totuna leu să mori sau câine înlănțuit. Iar PMP-ul este leul care renaște și-l veți vedea cum rage! Prin toată forța, prin toți sporii, prin toate proiectele noastre care vor reveni la lumina. Să ne ajute bunul Dumnezeu!”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE