Universitatea ”Dimitrie Cantemir” Târgu Mureș, în sprijinul refugiaților din Ucraina Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

Universitatea ”Dimitrie Cantemir” Târgu Mureș, în sprijinul refugiaților din Ucraina

Conducerea Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș a demarat luni, 28 februarie, o inițiativă menită să vină în sprijinul refugiaților din Ucraina.

”Universitatea pregătește pachete cu alimente neperisabile de strictă necesitate, care vor fi transportate la Vama Siret cu mașinile Universității și ale voluntarilor (cadre didactice și studenți). Dacă doriți să vă implicați, puteți dona și dumneavoastră pachete cu alimente neperisabile. Un pachet ar trebui să conțină: 2 litri de apă, 1 litru de lapte UHT sau lapte praf, 1-2 conserve de carne/pește, 1-2 pateuri, 1-2 pachete brânză topită sau felii, un salam vidat, câteva dulciuri – biscuiți, ciocolată etc., un pachet de șervețele umede, tacâmuri și pahare de unică folosință pentru două persoane, scutece copii/adulți, tampoane, săpun, medicamente”, a informat conducerea Universității.

Potrivit sursei citate, donațiile se pot face marți, 1 martie, și miercuri, 2 martie, la Campusul Universității, în incinta Bibliotecii Universității, între orele 8.00 – 14.00.

”După ora 14.00, pachetele pot fi lăsate la poarta Universității. Dacă doriți să vă implicați și altfel, vă rugăm să lăsați mesaj privat”, se mai menționează în apelul lansat.

(Redacția / Foto: Vlad Ilas)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE