CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ. Liga Studenților Târgu Mureș, transport umanitar spre Vama Sighet Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 277 Vizualizări

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ. Liga Studenților Târgu Mureș, transport umanitar spre Vama Sighet

Reprezentanți și voluntari ai Ligii Studenților din Târgu Mureș au plecat marți, 1 martie, către Sighetul Marmației cu două mașini utilitare încărcate cu provizii și o mașină mică plină cu medicamente pentru refugiații ucraineni.

„Le descarcăm la Sighet, o parte la un centru unde sunt distribuite către refugiații din zona Sighet. Restul la Sala Polivalenta unde sunt trimise către Ucraina, pentru soldați și civili din buncăre, zona rurală”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Horia Grigoraș, voluntar în cadrul Ligii Studenților din Târgu Mureș.

În cadrul transportului realizat duminică, 27 februarie, reprezentanții Ligii Studenților au transportat către Târgu Mureș trei persoane de cetățenie ucraineană cărora le-au asigurat cazare și orice ajutor a fost necesar.

Voluntarii Ligii Studenților sunt pregătiți și astăzi pentru a prelua refugiați ucraineni și a le oferi transport și ulterior cazare în Târgu Mureș.

Doritorii sunt invitați în continuare să doneze medicamente (hemostatice, bandaje compresive, bandaje, bandaje elastice, atele, Panadol copii, Ibuprofen, în general medicamente de prim ajutor, necesare pentru soldați), pături groase, saci de dormit, produse bebe, produse igienico-sanitare, baterii externe, alimente neperisabile (cereale, orez, ulei, paste, conserve).

În cazul în care există persoane care au nevoie de transport de la Sighetu Marmației spre Târgu Mureș, Horia Grigoraș poate fi contactat la numărul de telefon 0745-579.882.

Vom reveni.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE