B-unicii de la Cămin, farse de 1 aprilie Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

B-unicii de la Cămin, farse de 1 aprilie

1 aprilie. Cum s-au distrat B-unicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu Mureș.

Aprilie, Ziua Păcălelilor, este celebrată în multe țări de pe glob, nu numai la noi. Tradiția păcălelilor de 1 Aprilie, când oamenii își fac farse mai mult sau mai puțin stânjenitoare, datează din secolul XVI, Franța. Neoficial, această teorie se pare că a fost acceptată în unanimitate.

B-unicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu Mureș au fost vedetele unui moment organizat de ei. Fiecare s-a transformat în păcălitor, dând prilej de veselie şi râs tuturor. Reușita a fost în funcţie de talentul de actor, după putinţa fiecăruia.

 „Le-am pus  la încercare ingeniozitatea şi umorul , care au stârnit zâmbete şi râsete. Ne-am folosit de Păcală, personajul tradiţional al literaturii române prin întâmplările haioase la care ia parte alături de prietenul său mai îngust la minte, Tândală pentru a aduce  voia bună” a menționat dr. Anca Mariela Florea, directorul Căminului.

Râsul și umorul apropie oamenii, crește nivelul de intimitate dintre aceștia și îl binedispune. Când B-unicii noștri sunt veseli, devin mult mai optimiști, privesc viitorul cu mai multă speranță, interacționează mult mai ușor cu cei din jur și au un tonus ridicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE