VIDEO: Păcăleală de “ținut minte”. Cum și-a găsit un profesor mașina Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1294 Vizualizări

VIDEO: Păcăleală de “ținut minte”. Cum și-a găsit un profesor mașina

Cum și-a găsit mașina un profesor în ziua de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor. În această zi, prima grijă a fiecăruia este ca să nu fie cumva „tras pe sfoară”. Unii reușesc. Alții nu.

Astăzi, 1 aprilie, la terminarea orelor, dirigintele clasei XI-a Veterinar de la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” din Târgu Mureș și-a găsit mașina împodobită mai ceva ca un pom de Crăciun. Elevii au lipit pe ea, de jur-împrejur, post-it-uri viu colorate. Pentru un efect mai puternic și pentru mai multă nuanță, au stropit-o cu zăpadă artificială, la marea artă.

Aviz celor care au intrat în pană de idei de farse.! Nici dirigintele nu s-a lăsat mai prejos. La început de ore, le-a luat elevilor toate scaunele, iar băncile le-a întors invers. Mai apoi, a trimis o asistentă medicală să îi caute de păduchi, și a “găsit” la două fete, spre panica celorlați. Într-un colectiv, umorul promovează încrederea, comunicarea și bunăvoința. Pentru elevii dirigintelui, ziua a fost un prilej de bucurie și mare amuzament. În acest context, ne aducem aminte de cuvintele lui Mark Twain, „ziua de 1 aprilie este ziua în care ne amintim ce suntem în celelalte 364 de zile ale anului”.

Anual, la data de 1 aprilie, oamenii din toată lumea se bucură din plin de Ziua Păcălelilor, cunoscută și ca Ziua păcălitului sau Ziua nebunilor. Este momentul așteptat de toți umoriștii, când fiecare persoană va încerca să îi păcălească pe cei dragi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE