Primăria Târgu Mureș angajează inspectori Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1621 Vizualizări

Primăria Târgu Mureș angajează inspectori

Primăria municipiului Târgu Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţii publice de execuție cu durata normală a timpului de muncă: o funcție de execuție de inspector clasa I, grad profesional principal – Compartimentul investiții construcții civile din cadrul Direcției tehnice și o funcție de execuție de inspector clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul de investiții construcții drumuri și străzi din cadrul Direcției tehnice.

Potrivit paginii web a instituției, www.tirgumures.ro, concursul va avea loc la sediul din Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 6 mai 2022, de ora 10.00 (proba scrisă), iar interviul se susţine în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

”Dosarele de înscriere la concurs se pot depune, în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor publici, în perioada 5 aprilie 2022 – 26 aprilie 2022 inclusiv, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49 alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în comunicat.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediu, camera 85, telefon 0265-268.330, interior 110, e-mail resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Cornelia Șerbu, inspector.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE