Royal Modern Building, proiect imobiliar la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2478 Vizualizări

Royal Modern Building, proiect imobiliar la Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să dezbată și să decidă, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic Zonal – lotizare teren și stabilire reglementări urbanistice pentru construire case de locuit cuplate P + E și dotări aferente”, cu regulamentul local de urbanism aferent, pentru imobilul cu suprafaţa totală de teren de 1.605 de metri pătrați situat în intravilanul municipiului Târgu Mureș, în cartierul Unirii, pe strada Constantin Hagi Stoian fără număr, identificat ca fiind cel notat în cartea funciară nr. 135067 Târgu Mureș, număr cadastral 135067.

Investiția aparține societății Royal Modern Building SRL Târgu Mureș, proiectul a fost întocmit de către SC Bas Studio Concept SRL – arhitect urbanist Sergiu Adrian Borșa, iar documentația aferentă proiectului de hotărâre a fost publicată în dezbatere publică pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.

Potrivit expunerii de motive, autoritățile locale au emis certficatul de urbanism nr. 978/2020 pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal în scopul lotizării parcelei cu suprafața de teren de 1.605 de metri pătrați, ”pentru stabilirea reglementărilor necesare construirii de locuințe unifamiliale P + 1 în regim cuplat.”

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Royal Modern Building SRL Târgu Mureș s-a înființat în data de 1 august 2019, are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și are doi asociați: Claudiu Biro (50%) și Mihai Ioan Mircea (50%).

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE