Identitatea Reghinului pusă în valoare de Centrul de Informare și Promovare Turistică Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Identitatea Reghinului pusă în valoare de Centrul de Informare și Promovare Turistică

Centrul de Promovare și Informare Turistică din Municipiul Reghin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Reghin organizează în luna aprilie trei evenimente menite să pună în valoare identitatea Reghinului. Primul dintre acestea va avea loc marți, 12 aprilie, de la ora 13.00. Intitulat Mă numesc ”Monument istoric”, acțiunea are în vedere informarea și conștientizarea locuitorilor Reghinului cu privire la semnificația și importanța monumentelor istorice pentru păstrarea identității orașului.

Biserica Evanghelică din Reghin

Al doilea eveniment este programat pentru data de 14 aprilie, de la ora 13.00. Este vorba de un tur ghidat al Bisericii Evanghelice din Reghin intitulat ”Comori arhitecturale în Biserica Săsească”. Potrivit reprezentanților Centrului de Informare și Promovare Reghin, înscrierile pentru acest tur ghidat se pot face până marți, 12 aprilie, pe adresa de e-mail contact@turismreghin. ro.

Al treilea eveniment al lunii aprilie este programat a avea loc între 18 și 28 aprilie, perioadă în care reghinenii sunt provocați la o aventura urbană, o călătorie cu indicii care le vor dezvălui orașul, indicii ce pot fi găsite la sediul Centrului de Informare și Promovare Turistică Reghin.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE