„Rugăciunea în viața mea”, la Batoș Religie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

„Rugăciunea în viața mea”, la Batoș

Biserica Ortodoxă din Batoș a găzduit vineri, 8 aprilie, ultima întâlnire din cadrul proiectului socio-cultural-educativ „Rugăciunea în viața mea” derulat în comuna Batoș sub coordonarea prof. Nagy Irina și a părintelelui Vasile-Stelian Anca. Pe timpul derulării proiectului, sarcinile au fost împărțite frățește, preoții din comuna Batoș au aprofundat partea catehetică, partea practică fiind coordonată de cadrele didactice din cadrul Școlii Gimnaziale Batoș.

„Nădăjduim că au reținut foarte mult acești copii prin acest proiect. Fiecare parte teoretică, catehetică, din fiecare săptămână susținută de preoții de pe raza comunei Batoș a fost urmată e o activitate practică. Dacă noi ca și preoți nu am găsit întotdeauna cuvintele pregătite pentru a înțelege copilașii mai bine, au suplinit la partea practică, unde au înțeles foarte bine”, a precizat părintele paroh Vasile-Stelian Anca. Activitățile practice din cadrul proiectului coordonate de prof. Nagy Irina au constat într-un ateliere de pictat icoane pe sticlă, realizarea unui colț al rugăciunii și nu în ultimul rând construirea unor machete ale bisericilor din comuna Batoș. Ultima activitate a fost citirea pe roluri de către elevi a scenetei „Nu Îl deranja pe Dumnezeu cu rugăciuni nesemnificative”.

La această ultimă întâlnire, a fost prezentă și interpreta de muzică populară Florina Oprea, care a interpretat două pricesne. La finalul activității, elevii implicați în proiect au fost răsplătiți cu o diplomă de participare și o carte de rugăciuni.

Sursă foto: Alex Costa

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE