Telefon special pentru refugiații ucraineni Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

Telefon special pentru refugiații ucraineni

Proiectul Asociatiei SURYAM, “Creșterea accesului la servicii medicale si produse farmaceutice a refugiaților din județul Mureș” a fost selectat pentru finanțare prin programul În Stare de Bine (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. Implementarea proiectului a început la data de 01.04.2022 și se va finaliza la data de 30.06.2022.

Acest proiectul se adresează exclusiv refugiaților din Ucraina, rezidenti temporar sau aflați in tranzit in Județul Mures, si își propune sa faciliteze accesul gratuit al acestora la servicii medicale si medicamente pentru a asigura continuitatea schemelor de tratament a pacientilor cronici si tratamentul afectiunilor acute.

În cadrul proiectului a fost angajată cu normă întreagă o persoană refugiată care facilitează traducerea necesara și transportul gratuit al pacientilor ucrainieni in vederea realizarii consultatiilor medicale generale sau de specialitate pentru stabilirea schemelor terapeutice corecte, adaptate la medicamentele autorizate pentru piața din Romania. În urma acestor consultații medicale, pacientilor li se va asigura gratuit medicamente, suplimente alimentare, produse parafarmaceutice, materiale sanitare, dispozitive medicale, produse cosmetice si de igienă, conform recomandărilor medicale, în parteneriat cu Farmacia Socială. 

Toate aceste activități de asistență privind transportul si traducerea, vor ușura semnificativ comunicarea medic-pacient, asigurând totodată continuitatea administrării corecte a schemelor de tratament in cazul bolnavilor cronici sau acuti.

Pentru a deveni beneficiar în cadrul acestui program este nevoie să completați următorul formular: https://farmaciasociala.ro/help/

DATE DE CONTACT:

КАРАЧУНОВА ГАЛИНА / KARACHUNOVA HALYNA

  • Telefon: +40742086000 (telefon, sms, WhatsApp, távirat)
  • Email: help@suryam.ro
  • Limbi vorbite: Limba Ucraineană, Limba Rusă, Limba Engleză

(Comunicat de presă, Asociația Suryam)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE