Oenolog de renume internațional în echipa Cramei Liliac Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 232 Vizualizări

Oenolog de renume internațional în echipa Cramei Liliac

Reprezentanții Cramei Liliac din comuna Batoș au anunțat miercuri, 11 mai, intrarea în echipă a renumitului oenolog francez Ghislain Moritz.

”Suntem extrem de bucuroși să vă prezentăm cel mai nou membru al echipei Liliac, Ghislain Moritz, renumit oenolog francez, cu o vastă experiență în producția de vinuri”, au informat reprezentanții cramei Liliac, pe pagina de Facebook a societății.

„Viitorul producției de vinuri se va confrunta cu o serie de provocări, cea mai importantă fiind încălzirea globală. Este însă fascinant cum evoluează industria vinului din România, cât de repede se dezvoltă, este dinamică și versatilă, și sunt sigur că va absorbi tot mai mulți consumatori și din vest. E dificil de spus cum va evolua în viitor, dar abia aștept să fiu surprins, am mare încredere în piața locală și mai ales în climatul excelent de care se bucură Crama Liliac, în probabil unul dintre cele mai spectaculoase ținuturi din România, Transilvania”, a transmis Ghislain Moritz, Head Wine Maker Crama Liliac.

Liliac este un brand al amb Wine Company parte a amb Holding, un grup de companii ce activează în domeniul imobiliar, care au dezvoltat de-a lungul multor ani proiecte care au adus plusvaloare societății. Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii românesti, culeși cu multă migală și dragoste, se regăsește și un procent semnificativ de experiență austriacă.

”În fiecare sticlă de vin Liliac regăsești angajamentul, atenția, comuniunea cu spiritualitatea, cu pâmântul și clima transilvăneană, decantate prin experiența austriacă și tehnica inovativă de vinificație”, spun reprezentanții Liliac, pe pagina web a cramei unde se produc vinuri din struguri proveniți de la două podgorii: Batoș (38 de hectare) și Lechința (14 hectare).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE