Home / Business / Târg al meșterilor populari și al producătorilor locali, la Târgu Mureș

Târg al meșterilor populari și al producătorilor locali, la Târgu Mureș

Primăria Municipiului Târgu Mureș, organizează Târgul meșterilor populari și al producătorilor locali, în cadrul manifestărilor prilejuite de cea de-a XXV-a ediție a Zilelor Târgumureșene, perioada 23 – 26 iunie 2022, locația propusă fiind scuarul din Piața Trandafirilor – zona ceasului floral.

”Manifestarea are ca obiectiv promovarea meșteșugurilor tradiționale mureșene precum și a producătorilor locali, punerea în valoare și susținerea acestora. Municipiul Târgu Mureș oferă participanților amplasamente în zona expozițională pentru amenajarea corespunzătoare a acestora, fiind acceptate doar pavilioane expoziționale de culoare albă, dimensiunea 3 metri x 3 metri și panouri de expunere adecvate. Cererile de participare însoțite de dovada calității de meșteri populari și producători pot fi depuse la sediul instituției din Piața Victoriei nr. 3, camera 15 – Biroul Unic, după următorul program: luni – vineri: 8.00 – 15.00 sau transmise electronic la adresele de e-mail autorizari@tirgumures.ro și biroul.unic@tirgumures.ro. Termen pentru depunere: 10 iunie 2022”, se menționează într-un comunicat de presă.

(Redacția)

Citeste si:  CSU Scott, pe podium alături de campionul mondial Vlad Dascălu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date …