Proiectul ”Team-Up” continuă în județul Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 316 Vizualizări

Proiectul ”Team-Up” continuă în județul Mureș

Acordul de parteneriat dintre Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș, în vederea implementării proiectului ”Team -Up: Progres în calitatea Îngrijirii Alternative a Copiilor”, aprobat și apoi modificat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 143/ 22 noiembrie 2018 a fost modificat în ședința Consiliului Județean Mureș de joi, 26 mai.

Astfel, s-a aprobat valoarea totală a proiectului în suma de 41.488.648,25 lei și contribuția proprie a DGASPC Mureș la cheltuielile totale ale acestuia în sumă de 829.772,97 lei, reprezentând 2% din bugetul total preconizat pe 5 ani pentru Județul Mureș.

”Prin Actul adițional nr. 5 la proiectul ”Team-Up: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, COD SMIS 127169, au fost aprobate creșterile, respectiv scăderile de indicatori și bugete ale partenerilor care au solicitat acest lucru, DGASPC Mureș fiindu-i aprobată o creștere a numărului de asistenți maternali nou angajați în proiect, pentru perioada 2022- 2023, cu cinci posturi”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE