Competiții sportive la Zilele Orașului Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

Competiții sportive la Zilele Orașului Luduș

Un capitol important din programul întocmit de Primăria orașului Luduș și aprobat de Consiliul Local Luduș, cu ocazia Zilelor orașului Luduș, ediția 2022, a fost dedicat sportului de masă și tinerilor sportivi. Timp de patru zile terenurile și sălile de sport, Bazinul de înot și parcurile au găzduit întreceri interesante. Și, chiar dacă miza unor întâlniri a fost minimă, toți competitorii au câștigat ceva ce este mai dificil de contorizat și ierarhizat, adică bună dispoziție, prietenie și sănătate.

La Bazinul de înot didactic, profesorul Ciprian Cipăian, antrenor de înot a organizat o competiție de natație la care s-au înscris 102 copii, fete și băieți, de la unitățile de învățământ din oraș.

Pe o stradă mai puțin circulată din oraș, monitorizată de poliția locală, profesoara Elena Loredana Ciucă a organizat în cele mai sigure condiții concursurile de biciclete și de role, pentru fete și băieți. În acest caz aau fost stabilite și clasamente: Biciclete, băieți I-IV: 1 – Andrei Timofte, 2 – Ionuț Covaci, 3 – Florin Crișan; Fete, I-IV: 1 – Diana Sârbu, 2 – Diana Oltean, 3 – Krupacz Maria; Băieți, V-VIII: 1 – Marius Costin, 2 – Baiko Alexandru, 3 – Mihai Cercel. Cei mai tineri: Krupacz Ștefan și Ioan Oltean. Role: 1 – Alisia Nicola, 2 – Alexandra Timar Tutelea, 3 – Teodora Bogătean, 4 – Ayla Nordman, 5 – Maria Iris Simon.

Competiția de tenis de masă s-a desfășurat în cocheta sală de sport de la Structura Luduș a Palatului Copiilor Târgu Mureș. Veșnic tânărul antrenor Alexandru Cârpaci Szanto a organizat competiția în care clasamentele sunt: Băieți, 1 – Valentin Anca, 2 – Teglaș Attila, 3-4 – Alexandru Moca și Ambruș Szilard. Fete, 1 – Ana Maria Anca, 2 – Decsei Emma, 3-4 – Maria Onițiu și Maria Andrei.

Pentru seniori, Dennis Bordan, președintele Atletic Club Sportin, prin compartimentul secției de backgammon condus de Dănuț Luca a organizat un turneu cu triplă eliminare. Au participat zece concurenți, clasamentul finl fiind: 1 – Răzvan Vălean, 2 – Vlad Șuta (la egalitate de puncte), 3-4 – Dennis Bordan și Vlad Stoica.

La toate competițiile s-au acordat diplome, iar copiii au primit și apă plată și sucuri, dulciuri, precum și inivitația de a practica sportul în timpul liber.

Ioan A. BORGOVAN

Foto: S. Căpușan

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE