Home / Slider / ULTIMA ORĂ! Ajutor financiar pentru nou-născuții din Târgu Mureș

ULTIMA ORĂ! Ajutor financiar pentru nou-născuții din Târgu Mureș

În ședința ordinară din 30 iunie, consilierii locali au aprobat mai multe proiecte de interes major pentru dezvoltarea orașului.

Printre proiectele supuse aprobării a fost cel inițiat de consilierii UDMR privind acordarea unui sprijin financiar pentru copiii nou-născuți în Târgu Mureș, sub formă de tichete pe suport electronic în valoare totală de 1.000 de lei/ nou-născut, care poate fi solicitat de astăzi.

Condițiile de acordare a sprijinului financiar, sunt următoarele: părinții sau părintele în cazul familiilor monoparentale să aibă domiciliul în Municipiul Târgu Mureș; părinții sau părintele în cazul familiilor monoparentale să aibă reședința în Municipiul Târgu Mureș cu cel puțin 1an înainte de naștere; nașterea copilului să fie înregistrată în Municipiul Târgu Mureș; cererea pentru acordarea sprijinului financiar pentru nou-născuți să fie depusă în termen de maxim 60 zile calendaristice de la data nașterii copilului”, a informat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  FOTO: Deda, oază de tradiții la Festivalul Văii Mureșului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dr. Levente Borka-Vitális, față în față cu ursul

O conferință despre oameni și urși, despre coexistență și un festival dedicate convieţuirii dintre om …