Târgu Mureș: Primarul Soós și viceprimarul György, opinii divergente după accidentul lui Mihai Leu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5710 Vizualizări

Târgu Mureș: Primarul Soós și viceprimarul György, opinii divergente după accidentul lui Mihai Leu

Cunoscutul pilot Mihai Leu a accidentat doi minori aflați printre spectatorii Super Rally Târgu Mureș, competiție contând pentru etapa a doua din Campionatul Național de Super Rally, care a avut loc sâmbătă, 2 iulie, în zona centrală din ”Orașul Trandafirilor.”

Accidentul a avut loc în manșa a doua, pe strada Bolyai, unde Mihai Leu a ieșit, aparent inexplicabil, în decor, lovind cu prototipul Radical SR8 parapetul de siguranță. În urma impactului, doi minori aflați în zona spectatorilor au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După accident, atât primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, cât și viceprimarul Alexandru György, au publicat câte o opinie pe paginile proprii de Facebook.

”Siguranța copiilor noștri este cea mai importantă! În niciun caz nu voi mai permite organizarea Super Rally sau a unor evenimente similare în Târgu Mureș. Accidentul din această după-amiază a dovedit că, desi organizatorii iau toate măsurile de precauție, pericolul nu poate fi exclus. Unul dintre concurenți a părăsit traseul stabilit, s-a izbit de gardurile metalice, iar doi copii au fost răniți. Poliția a deschis o anchetă penală în acest caz. În calitate de primar, solicit autoritãtilor competente informații cu privire la acest incident”, a scris primarul Soós Zoltán.

”În calitate de susținător al evenimentului Super Rally, îmi exprim regretul față de incidentul în urma căruia un copil a fost rănit. Din informațiile pe care le dețin, înțeleg că starea copilului este bună și ca acesta nu mai este spitalizat. Doresc să-i transmit prietenului meu Mihai Leu, că sunt alături de el și îl asigur de toată susținere mea. Pentru România și pentru noi toți, Mihai Leu este un campion și merită toată aprecierea noastră. A fost un eveniment frumos!”, a scris Alexandru György.

Alex TOTH

Citește și:

VIDEO: Filmul complet al accidentului lui Mihai Leu la Super Rally Târgu Mureș. Explicațiile pilotului

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE