Alexandra Spingos, studenta de 10 la Petru Maior Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 340 Vizualizări

Alexandra Spingos, studenta de 10 la Petru Maior

Maria-Cristiana-Alexandra Spingos este studenta de 10. Absolventa Facultății de Științe și Litere “Petru-Maior” din cadrul UMFST Târgu-Mureș, a terminat ca șefa de promoție. A urmat cursurile la specializarea “Comunicare și Relații Publice”, și a încheiat cu media 9,91.

Nota 10 la examenul de licenţă reprezintă pentru mine cea mai mare realizare și îmi demonstrează faptul că munca mea a fost apreciată și a dat rezultate. Eu am venit de la liceu cu rezultate medii, nu performanțe. La facultate acest aspect s-a modificat radical. „Pofta” de performanță o datorez profesorilor care m-au motivat și au avut încredere în mine și în abilitățile și potențialul meu. Profesorul care mi-a și coordonat licența, dl. lector dr. Corneliu-Cezar Sigmirean este cel care mi-a insuflat această dorință de performanță și succes, demonstrând-mi că orice este posibil atât timp cât muncești din greu. Performanța necesită timp, implicare și devotare, iar rezultatele categoric se observă. Această performanță îmi propun să o continui și la masteratul la care m-am înscris, la Sibiu, la Facultatea de Științe Socio-Umane dar și în cariera profesională, a declarat Alexandra.

Prima probă la examenul de licență a fost de evaluare a cunoștințelor de specialitate, iar a doua a fost de susținere a lucrării de licență. Ambele probe ale examenului de licență le-a luat cu nota 10.

Felicitări, Alexandra, și mult succes mai departe!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE