Cum au căzut cele patru persoane în fosa septică? Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4400 Vizualizări

Cum au căzut cele patru persoane în fosa septică?

Patru persoane din comuna Sărățeni și-au pierdut viața într-un accident în gospodărie. Un localnic în vârstă 62 de ani i-a cerut ajutorul unui vecin pentru decolmatarea scurgerii unei fose septice, un bărbat în vârstă de 48 de ani. Acesta a coborât în fosa septică, i s-ar fi făcut rău și ar fi leșinat. Bărbatul de 62 de ani i-a chemat în ajutor pe vecinii săi – primarul comunei Sărățeni, Bíró Csaba (59 ani), și pe fiica sa, Mónika (32 ani), însă și aceștia au căzut în fosa septică. Proprietarul fosei septice a încercat să își salveze consătenii, însă a ajuns și el în fosa septică.

Totodată, IPJ Mureș, prin Biroul de Presă, a precizat următoarele:

“La data de 20 Iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 14 Poliție Rurală Ghindari au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Sărățeni, 3 bărbați și o femeie ar fi căzut într-o fosă septică.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

În urma evenimentului a rezultat decesul bărbaților de 59 și 45 de ani și a femeii de 32 de ani, bărbatul de 62 de ani fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Polițiștii în continuare efectuează cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”.

Vă reamintim că trei persoane – printre care și primarul comunei Sărățeni, Bíró Csaba (59 ani), și fiica sa, Mónika (32 ani) și un al treilea localnic de 48 de ani – și-au pierdut viața aseară după ce echipajele medicale au încercat să îi resusciteze în jur de o oră. Cea de-a patra persoană – 62 de ani – a fost transportată la UPU Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE