Home / Business / Goldring Târgu Mureș, investiție-surpriză în industria HoReCa

Goldring Târgu Mureș, investiție-surpriză în industria HoReCa

Distribuie

Conducerea societății Goldring SA Târgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire complex case de vacanță, amenajări exterioare și împrejmuire, branșamente utilități”, propus a fi amplasat în localitatea Câmpu Cetății, fără număr, comuna Eremitu.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00 și la sediul Goldring SA Târgu Mureș, strada Tudor Vladimirescu nr. 56/A, în zilele de luni – vineri, între orele 11.00 – 14.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00”, se menționează într-un comunicat.

Investitor apreciat pe piața bursieră

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Goldring SA Târgu Mureș s-a înființat în data de 19 iunie 1998, are ca obiect de activitate ”Alte intermedieri financiare” și este deținută de șapte asociați: Virgil Adrian Zahan (65% – foto), Jakab Ștefan (15%), Martha Orsolya (6%), Vasile Cristian Sabău (5%), Ovidiu Dragoș Mesaros (5%), Kelemen Emoke (3%) și Todor Soo Ignatie (sub 1%). La finalul exercițiului financiar 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 7,3 milioane de lei, profit net de 1,5 milioane de lei și 29 de angajați.

”Avem o experiență pe piața de capital de peste 20 de ani și o contribuție activă în cadrul acesteia fiind cunoscuți pentru: Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB pe segmentul de acțiuni în cadrul galei Performerii anului 2020 organizate de Bursa de Valori București, Premiul pentru inovație în industria de brokeraj în 2019 în cadrul Ceremoniei de premiere a performanțelor de pe piața de capital organizate de Bursa de Valori București, Premiul obținut cu ocazia inaugurării anului bursier 2018 pentru “Intermediarul companiilor antreprenoriale româneşti la BVB”,Premiul aniversar “România 100” pentru contribuţia la dezvoltarea activităţii de brokeraj acordat de Asociaţia Brokerilor în decembrie 2018, Susţinători ai Invest Club (Clubul Investitorilor) la nivel zonal (Târgu Mureş) începând cu anul 2015 prin participarea şi implicarea în organizarea de întâlniri, Consultant autorizat AeRO (2015). În ultimii ani, suntem cunoscuți pentru activitatea în materie de consultanță și asistență integrată privind: Listări pe piața de capital, Servicii de guvernanță corporativă, Operațiuni pe piața de capital (majorări de capital, oferte publice, programe de răscumpărare/stabilizare, etc.”, se menționează pe site-ul companiei, www.goldring.ro.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prohibiția pescuitului în 2024

Distribuie Ca în multe alte domenii, și pescuitul are o legislație în vigoare, care stabilește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.