Home / Administratie / Noutăți despre extinderea rețelei de apă potabilă din Morești (Ungheni)

Noutăți despre extinderea rețelei de apă potabilă din Morești (Ungheni)

Distribuie

Aleșii orașului Ungheni au aprobat recent, în data de 21 iulie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, indicatorii tehnico-economici actualizați ai obiectivului de investiții ”Extindere rețea apă potabilă în localitatea Morești, oraș Ungheni, județ Mureș”. Valoarea actualizată a investiției este de 1.295.446 de lei, cu TVA inclus, conform devizului general actualizat, document elaborat de către SC Comali Prodimpex SRL.

Conform fișei tehnice a proiectului, document disponibil pe pagina web a Primăriei orașului Ungheni, investiția prevede extinderea rețelei de apă potabilă cu 1.404 de metri pe străzile Crinului, CAP-ului, Delniței și Înfrățirii din localitatea Morești. Totodată, vor fi montate 80 de branșamente și va fi amenajată o stație de pompare a apei.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecție de film la Casa de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”

Distribuie În cadrul Bienalei ”Arhitectura.6”  găzduită în perioada 1-8 decembrie de municipiul Reghin, în această …