Atribuirea lucrărilor la lotul A3 Chețani – Câmpia Turzii, blocată de o contestație Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7812 Vizualizări

Atribuirea lucrărilor la lotul A3 Chețani – Câmpia Turzii, blocată de o contestație

O asociere de firme din Grupul Selina a contestat la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor rezultatul recent al procedurii de atribuire a lucrărilor pentru finalizarea lotului de autostradă A3 Chețani – Câmpia Turzii, informează www.mainnews.ro.

În data de 8 august 2022, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a desemnat câștigătoare a licitației pentru finalizarea lucrărilor la lotul de autostradă Chețani – Câmpia Turzii, în lungime de 15,7 kilometri, asocierea dintre companiile Strabag și Geiger Transilvania, valoarea contractului fiind de 420 de milioane de lei, fără TVA.

Conform sursei citate, la licitația respectivă a participat și una dintre firmele Grupului Selina, Trameco, care a fost sancționată în acest an de către CNAIR cu certificat negativ, ceea ce înseamnă o interdicție de 3 ani la proceduri de achiziții publice organizate de instituții publice. Motivul sancțiunii aplicată de CNAIR a fost intenția de creștere a prețului cu peste 50% pentru construirea lotului de autostradă Biharia – Chiribiș din Autostrada ”Transilvania”, a mai informat sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE