Se joacă „Întoarcerea” la Teatrul Național Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Se joacă „Întoarcerea” la Teatrul Național

Piesa de teatru „Întoarcerea” de Laurențiu Blaga se va juca pe scena Teatrului Național din Târgu Mureș, miercuri, 14 septembrie, de la ora 19.30, în Sala Mică. Aceasta s-a aflat în selecția finală pentru Piesa Anului 2018 a Concursului Uniter și prezintă o poveste profundă, o lecție despre cum trecutul își lasă amprenta în prezentul sau viitorul fiecăruia, marcându-le chiar, atunci când lucrurile nu sunt rezolvate la timpul lor.

„Întoarcerea încearcă să investigheze modul în care întâmplări din istoria personală a fiecăruia dintre noi pot să ne urmărească sau să ne schimbe destinul dar și relațiile umane, pornind de la un fapt ce pare banal – întoarcerea unui prieten din trecut…”, se precizează în descrierea evenimentului.

Piesa este pusă în scenă sub regia artistică și scenografică a lui Adi Iclenzan și regia tehnică a lui Stelian Chițacu. Adrian Matei este asistent scenografie, iar Iolanda Belbe, sufleor. Din distribuție fac parte Andi Gherghe (Mihai), Ștefan Mura (George), Georgiana Ghergu (Cristina), Ale Țifrea ( Alexandra).

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE