Mobila Vogue și Origami House inaugurează noul magazin cu mobilier și decorațiuni pentru casă Eveniment
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 924 Vizualizări

Mobila Vogue și Origami House inaugurează noul magazin cu mobilier și decorațiuni pentru casă

În Târgu Mureș se inaugurează un nou magazin de mobilă și decorațiuni pentru casă. Mobila Vogue și Origami House vor deschide ușile în seara de  joi, 8 septembrie de la ora 19:00 pe strada Lev Nicolaevici Tolstoi numărul 1.  

 ”Creștem de la o zi la alta, ne perfecționăm și astfel le oferim clienților noștri cele mai noi modele de mobilier, mereu de cea mai bună calitate, la prețuri corecte și accesibile. Reușim să păstrăm acest echilibru datorită faptului că lucrăm direct cu producători de mobilier prezenți la cele mai mari expoziții de profil din Europa, iar relațiile noastre de colaborare, clădite pe baza unui respect reciproc, au trecut testul timpului. Aceasta este rețeta care ne permite să garantăm calitatea superioară a produselor noastre”, transmit reprezentanții companiei.

Potrivit descrierii magazinului, showroom-ul reunește într-un singur loc piese de mobilier de calitate, fabricate în țări din Uniunea Europeană – Italia, Spania, Danemarca, provenite de la producători de renume, ce participă la cele mai mari expoziții de mobilă din lume, și o gamă largă de textile Origami House, de cea mai înaltă calitate, în modele și culori inedite, potrivite pentru toate gusturile.

Foto: www.depositphotos.com

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE