Diplome de recunoștință pentru trei dascăli de la Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 632 Vizualizări

Diplome de recunoștință pentru trei dascăli de la Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu”

Luni, 5 septembrie, a avut loc sărbătoarea deschiderii festive a anului școlar 2022-2023 și la Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu” din Târgu Mureș.

Pe platoul curții interioare a școlii, reînnoit de municipalitate, s-au reunit elevi, părinți, invitați și cadre didactice, o comunitate școlară îmbogățită și în acest an cu noile generații, emoționate, ale elevilor claselor a IX-a.

Festivitatea a fost deschisă și apoi moderată de prof. Ramona Săndulescu, directoarea liceului. După intonarea Imnului Național al României, părintele ortodox Eugen Bărăian și pastorul reformat Szabo Laszlo au înălțat, de la tribună, câte o rugăciune de binecuvântare a comunității școlare.

Prezent la festivitate din partea Inspectoratului Școlar Județean Mureș, prof. Fănică Niță, inspector școlar general adjunct, a vorbit despre oportunitatea calificărilor profesionale oferite de Liceul Tehnologic ,,Ion Vlasiu” din Târgu-Mureș în raport cu specificul economiei actuale a orașului și județului. De asemenea, în uniforme festive, reprezentanți ai autorităților de ordine publică au transmis, la rândul lor, școlii, mesajul ministrului de interne Lucian Bode.

După scurtele cuvântări menționate, a urmat premierea elevilor care în anul școlar anterior au absolvit clasele IX-XI. În mijlocul și aplauzele colegilor, doamnele diriginte au acordat diplome și cărți elevilor distinși prin rezultate la învățătură, activități extracurriculare, prin conduită deosebită și la olimpiadele județene de profil.

Diplome de recunoștință pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul liceului au fost acordate de către prof. Ramona Săndulescu și la trei cadre didactice, profesor Kaszoni Erika, subinginer Gheorghe Tătar și maistru instructor Zaharie Fărcaș, care în acest an s-au pensionat.

Într-o atmosferă plină de emoții și bucuria reîntâlnirii, îndrumați de diriginți și însoțiți de corpul profesoral, elevii au pășit apoi, cu bună dispoziție, spre sălile de clasă, cu încredere în perspectivele noului an școlar 2022-2023.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE