20 de străzi din Sâncraiu de Mureș și Nazna, modernizate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1246 Vizualizări

20 de străzi din Sâncraiu de Mureș și Nazna, modernizate

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenția pentru Protecția Mediului Mureș a decis, cu prilejul unei ședințe de lucru care a avut loc în data de 23 august 2022, că proiectul „Modernizare rețea stradală în localitatea Sâncraiu de Mureș și localitatea Nazna, comuna Sâncraiu de Mureș, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Sâncraiu de Mureș, satele Sâncraiu de Mureș și Nazna, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, www.apmms.anpm.ro, proiectul aparține Primăriei comunei Sâncraiu de Mureș și deține certificatului de urbanism nr. 31 din 2 februarie 2022.

”Lucrările de investiții prevăd modernizarea străzilor existente pe o lungime totală de 7.981 de metri, astfel: localitatea Sâncraiu de Mureș (4.503 de metri), străzile Ghioceilor, Panselutelor, Viilor, Crizantemelor, Garofiței, Bercului, Iasomiei, Gladiolelor, Irisului, Rozelor, Magnoliei, Apelor; localitatea Nazna (3.478 de metri), străzile Liliacului, Viilor, Mioriței, Mureșului, Plaiului, Digului, Izvorului, Bujorului”, se menționează în document.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE