Festivalul Dovleacului la Sovata: jocuri și activități interactive, plus concerte 3 Sud Est și Honeybeast Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1527 Vizualizări

Festivalul Dovleacului la Sovata: jocuri și activități interactive, plus concerte 3 Sud Est și Honeybeast

Primăria Orașului Sovata, în parteneriat cu Visit Sovata, Asociația  de Turism Sovata și Visit Mureș, organizează, în perioada 14-16 octombrie, după o pauză de doi ani, cea de-a șaptea ediție a Festivalului Dovleacului.

”În acest sfârșit de săptămână dedicat dovleacului, atenția este concentrată pe stațiune, unde atât copiii, cât și adulții vor putea găsi o sumedenie de activități deosebite și interactive. Acest festival de toamnă, care include dovleacul sculptat ca atracție principală, un târg de meșteșuguri, activități pentru copii, concerte și multe alte posibilități de voie bună și distracție, se organizează pentru ca cei din localitate precum și turiștii aflați în stațiune, să poată avea din nou o experiență de neuitat!”, au informat reprezentanții Primăriei Orașului Sovata.

Potrivit organizatorilor, pe scena mare vor evolua Honeybeast, Kowalsy meg a Vega, 3 Sud Est, Szintaxis, No sugar, Pesty Snowband și Road of Life.

Evenimentele se vor derula în timpul zilei la scena din Parcul Petőfi, iar seara la scena mare care va fi amplasată lângă parcarea Poliției Stațiunii Sovata.

„Am încercat să organizăm o serie de evenimente demne de reputația stațiunii noastre. Sperăm ca prin voia lui Dumnezeu vremea va fi una favorabilă, iar prin programele pe care le vom derula toată lumea care va fi prezentă, turiști sau localnici, indiferent de vârstă, naționalitate sau etnie să fie mulțumită. Vă așteptăm cu mare drag să sărbătorim împreună în acest sfârșit de săptămână!”, a transmis Fülöp László-Zsolt, primarul orașului Sovata.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE