Expoziție de Ada Muntean la K’ARTE Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 119 Vizualizări

Expoziție de Ada Muntean la K’ARTE

Vernisajul expoziței „Fragments from a Life I don’t Remember”  va fi deschis pentru publicul înfometat de artă,  vineri, 14 octombrie la Camera K’ARTE din Târgu Mureș, de la ora 19.00.

Lucrările expoziției sunt realizate de Ada Muntean, o artistă activă la nivel internațional, care a absolvit Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.

„În viziunea artistei Ada Muntean expoziția „Fragments from a Life I don’t Remember” reprezintă „o reflecție asupra sumei de întâmplări importante care ajunge să ne contureze ca oameni și a importanței fiecărui fragment de amintire care ne poate zgudui prezentul, chestionând ciclicități temporale, caracteristici identitare și nu în ultimul rând relativitatea viitorului”, se precizează în descrierea evenimentului.

„Proiectul explorează “cămăruțe” ale psihicului meu care se constituie drept fragmente de amintiri sau impresii ale unor amintiri ce vin asemenea unei inserții neașteptate, a unui smash cut în prezent pentru a-mi pune semne de întrebare în fața deciziilor pe care le-am luat, a experiențelor pe care le-am trăit, proiectându-mi mental un posibil viitor. Înțelegerea formală și conceptuală a imaginii se realizează prin construcția, deconstrucția și distorsiunea ei formală, căutând înțelesuri în spatele cadrului fotografic. Astfel, viitorul nu poate fi proiectat fără o înțelegere a prezentului filtrat prin premisele construite de trecut”, a transmis Ada Muntean, artist-curator.

Expoziția face parte din ediția a IX-a a proiectului „Artă contemporană în Camera K’ARTE”, realizat cu sprijinul REEA și co-finanțat de Consiliul Județean Mureș și Primăria Târgu Mureș.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE