Sens giratoriu în Bălăușeri, din octombrie 2023! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 601 Vizualizări

Sens giratoriu în Bălăușeri, din octombrie 2023!

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat miercuri, 19 octombrie, că până în luna octombrie 2023 va fi finalizat sensul giratoriu din comuna Bălăușeri, în intersecția DN13 cu DN 13A și DJ 142.

”Proiectul a obținut toate avizele necesare, iar astăzi am discutat despre fazele următoare ale investiției cu directorul regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, domnul Tudor Alexandru Duțu. În acest moment, intersecția vizată pune probleme tuturor celor care tranzitează această zonă și nu de puține ori am avut accidente soldate cu victime”, a informat Mara Togănel.

Totodată, prefectul județului Mureș a mai precizat că lucrarea urmează să fie autorizată și scoasă la licitație în cursul sezonului rece astfel încât anului viitor lucrările să fie finalizate.

”Ziua va continua pe drumul de pe Câmpie – DN15E, unde alături de domnul director regional al DRDP Brașov, care a răspuns invitației mele în județul Mureș, ne vom întâlni cu primarii localităților tranzitate de cei 40 de kilometri al drumului național. Pentru că în 2022 drumul dintre Târgu Mureș – Ceuașu de Câmpie – Râciu – Sânpetru de Câmpie – Satu Nou a beneficiat de alocare bugetară, săptămâna viitoare ne așteptăm să fie anunțat un câștigător al licitației pentru proiectare tehnică”, a detaliat Mara Togănel.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE