Mureș: Pas înainte pentru reparația capitală a drumului de pe Câmpie – DN15E Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

Mureș: Pas înainte pentru reparația capitală a drumului de pe Câmpie – DN15E

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a avut joi, 20 octombrie, o întâlnire de lucru cu mai mulți primari din zona de câmpie a județului Mureș.

”Am discutat cu primarii comunelor Râciu, Ceuașu de Câmpie, Pogăceaua, Șincai și Sânpetru de Câmpie, alături de directorul regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, domnul Tudor Alexandru Duțu, despre reparația capitală a drumului de pe Câmpie – DN15E. Licitația pentru proiectarea tehnică este în curs, urmând ca anul viitor să fie semnat contractul pentru demararea lucrărilor de execuție, potrivit etapelor prezentate de reprezentanții DRDP Brașov în cadrul ședinței de lucru de astăzi”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prefectul județului Mureș.

Potrivit sursei citate, reparația capitală a DN15E cuprinde intervenții majore inclusiv la cele peste 100 de podețe de pe cei 40 de kilometri de drum, extinderea drumului de la 6 la 7 metri lățime acolo unde este posibil, precum și amenajarea de șanțuri din beton și trotuare pe teritoriul UAT-urilor tranzitate.

”Vom continua să urmărim fazele acestui proiect și să susținem interesele mureșenilor în relația cu autorităților centrale care gestionează proiecte mari în județul nostru”, a informat Mara Togănel.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE