Pe podium la Cupa României la Kempo K1 Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Pe podium la Cupa României la Kempo K1

Trei sportivi ai Secției de Arte Marțiale de la Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș au participat, sâmbătă, 8 octombrie, în sala Apollo din București la Cupa României la Kempo K1. Sportivii s-au întors cu două medalii de argint și un loc 5, rezultate bune, ținând cont de nivelul ridicat al concursului.

“Am obținut 2 medalii de argint prin Kolozsvári Tamás 70 kg și Silviu Ionuț Țarca 75 kg la seniori. Pe locul 5 Simon Vlad Flavius la 80 kg, cat. de vârstă 16-18, a fost înscris la 75 kg dar fiind puțini sportivi în categorie l-au mutat în 80 kg, unde a câștigat un meci după care a pierdut,” a precizat antrenor Mátyus Ervin.

Artele Marțiale sunt un univers în sine, pasionant, o ușă spre limite ce urmează a fi depășite. Fie că aparțin Japoniei, Chinei, Coreei, sau chiar României, sunt fără excepție expresia unei îndelungate tradiții. Lovituri cu mâinile și cu picioarele, lovituri cu coatele și cu genunchii, secerări, aruncări și proiectări, lupta la sol cu lovituri, fixări și imobilizări, într-un singur cuvânt kempo, este un sport tot mai dezvoltat în România, cu performanțe foarte mari pe plan internațional.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE