FOTO-UPDATE: Mașină ruptă în două într-un accident rutier, în Șăulia (Mureș) Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 11879 Vizualizări

FOTO-UPDATE: Mașină ruptă în două într-un accident rutier, în Șăulia (Mureș)

O persoană și-a pierdut viața sâmbătă, 5 noiembrie, într-un accident rutier care a avut loc în județul Mureș, în zona vama Șăulia.

Sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 10.30, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a comunicat următoarele, la solicitarea Zi de Zi:

”La data de 5 noiembrie 2022, în jurul orei 00.39 polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 151A în localitatea Șăulia s-a produs un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări s-a stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 20 ani ar fi condus un autoturism pe DJ 151A, în interiorul localității Șăulia, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului. În urma impactului, șoferul a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”.

Sâmbătă, 5 noiembrie, la ora 11.00, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș a comunicat următoarele:

”În această noapte, în jurul orei 00.53, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu au intervenit în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Șăulia de Câmpie. A fost implicat un singur autoturism, rezultând o singură victimă declarată de cod negru de către echipajul medical ajuns la fața locului. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers, pe durata intervenției.” 

(Redacția / Foto: FB – Info Trafic Târgu Mureș + Radare, ISU Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE