Dezbatere despre turism, la Biblioteca Județeană Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

Dezbatere despre turism, la Biblioteca Județeană Mureș

Sala documentară a Bibliotecii Județene Mureș a găzduit miercuri, 23 noiembrie, cu ocazia Zilelor Bibliotecii Județene Mureș 2022, dezbaterea ”Turismul ca misiune”.

La eveniment au fost invitați să participe elevi care studiază turismul la Liceul Tehnologic ”Gheorghe Șincai” din Târgu Mureș, care au interacționat cu cadre universitare și masteranzi ai Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade”, de la specializarea Istorie și Turism Cultural.

”Întâlnirea a avut ca scop lărgirea orizonturilor în ceea ce privește o carieră în turism, deoarece elevii studiază turismul din perspectiva unei ramuri a industriei, fiind mai puțin familiarizați cu tipologia acestuia – turism cultural, istoric, public history, dark & red tourism etc. Prezentarea Ghidului studentului UMFST, elaborat ca proiect al masteranzilor de la specializarea amintită mai sus, le-a trezit celor prezenți interesul de a fi turiști în propriul lor oraș”, au informat reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE