Investiție de 86,7 milioane de lei pentru reabilitarea unui drum mureșean Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 945 Vizualizări

Investiție de 86,7 milioane de lei pentru reabilitarea unui drum mureșean

Consilierii județeni au aprobat joi, 15 decembrie, cu prilejul unei ședințe de lucru, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției ”Reabilitarea unui tronson de drum județean DJ 134 Fântânele – Vețca – limita județ Harghita – faza DALI”, la valoarea totală a investiției de 86.789.559 de lei, cu TVA.

”Drumul județean DJ 134 propus pentru reabilitare face parte din categoria drumurilor județene, asigură legătura între localitatea Fântânele, respectiv DN 13A din județul Mureș, localitatea Vețca șilimita județului Harghita. Terenul pe care se întinde drumul județean studiat se află în domeniul public al Județului Mureș. Tronsonul de drum județean propus pentru reabilitare se află între kilometrul 0+000– kilometrul 12+000, având lungimea totală de 12.000 de metri. În prezent acest tronson de drum județean se prezintă în stare tehnică neadecvată desfășurării traficului rutier în condiții de siguranță și confort”, a precizat Ovidiu Georgescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, proiectul prevede ”realizarea unei structuri rutiere cu stratul de uzură din mixtură asfaltică prin utilizarea sistemului rutier existent, care satisface cerințele de trafic și de confort.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE