Șef nou la DNA Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5972 Vizualizări

Șef nou la DNA Târgu Mureș

Serviciul teritorial al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Târgu Mureș are, începând cu data de 15 decembrie 2022, un nou procuror șef, numit prin delegare în ședința Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 13 septembrie.

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Târgu Mureş din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului Murariu Ovidiu Daniel, procuror în cadrul acestei structuri de parchet, începând cu data de 15 decembrie 2022, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni”, se arată în decizia luată cu unanimitate de voturi, publicată pe pagina web a Consiliului Superior al Magistraturii, www.csm1909.ro.

În data de 5 decembrie 2022, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcție a Claudiei Doina Vinersar, prim-procuror al Serviciului teritorial Târgu Mureș al DNA.

”La data de 15 decembrie 2022, doamna Claudia Doina Vinersar, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, în prezent delegată în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Târgu Mureș, se eliberează din funcție ca urmare a pensionării”, se precizează în decretul semnat de președintele României în data de 5 decembrie 2022 și publicat în Monitorul Oficial al României Partea I, Nr. 1168 din data de 6 decembrie 2022.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE