”Joc și cânt de pe la noi”, la Ansamblul ”Mureșul” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 722 Vizualizări

”Joc și cânt de pe la noi”, la Ansamblul ”Mureșul”

Sala de spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș a găzduit duminică, 18 decembrie, Întâlnirea ansamblurilor de tineret sub genericul ”Joc și cânt de pe la noi”.

Pe scena principalului ansamblu din județul Mureș au urcat circa 300 de participanți de la Ansamblul ”Prichindelul” din Târgu Mureș, Ansamblul ”Luminițe Mureșene” din Târgu Mureș, Ansamblul ”Plaiuri Mureșene” din Rușii Munți, Ansamblul ”Flori Mureșene” din Târgu Mureș, Ansamblul ”Brădulețul” din Lunca Bradului, Ansamblul ”Bujorii Zaului” din Zau de Câmpie, Ansamblul ”Ardeleanca” din Târgu Mureș, Ansamblul ”Datina” din Valea Largă, Ansamblul ”Ardealul” din Luduș, Ansamblul ”Hora” din Ungheni, Ansamblul ”Spice Mureșene” din Târgu Mureș și Ansamblul ”Mureșelul” din Târgu Mureș.

Spectacolul a fost realizat cu aportul conducerii Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș, Barabasi Attila Csaba – director general și Teodor Țogorean – director adjunct, și a fost prezentat de către Mihai Nașca.

”A șaptea ediție a Întâlnirii ansamblurilor de tineret ”Joc și cânt de pe la noi” din județul Mureș s-a încheiat. Ne-am bucurat de cei peste 300 de participanți, care de la mic la mare și-au arătat dragostea față de folclor. Mulțumim instructorilor și părințiilor pentru susținere și vă dorim tuturor mult succes în continuare. Să ne revedem sănătoși!”, a transmis echipa Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE