Finanțări noi, de 2,4 milioane de euro, pentru Sărmașu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 204 Vizualizări

Finanțări noi, de 2,4 milioane de euro, pentru Sărmașu

Primarul orașului Sărmașu, Valer Botezan, a semnat marți, 17 ianaurie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența deputatului social-democrat Dumitrița Gliga, două contracte de finanțare în valoare totală de 2,4 milioane de euro.

Potrivit deputatului Dumitrița Gliga, ”este vorba despre două proiecte pentru reabilitarea ultimelor blocuri care nu au fost izolate termic, în valoare totală de 2.495.499 de euro, finanțate prin PNRR, Componenta C5 – Valul Renovării, care vor duce la creșterea confortului cetățenilor și îmbunătățirea aspectului urbanistic în zonă.”

”Primul proiect vizează renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale și anume a blocurilor nr.103, 104 și 108 din Piața Gării, în valoare de 934.024 de euro. Al doilea proiect se referă la renovarea energetică aprofundată – anveloparea clădirii, reparații acoperiș, montare de panouri fotovoltaice, modernizarea iluminatului pe casa scării, modernizarea și închiderea balcoanelor – a clădirilor rezidențiale multifamiliale, respectiv a blocului din strada Dezrobirii nr. 60 și a blocurilor nr. 106 și 107 din Piața Gării, în valoare de 1.561.475 euro. Îl felicit, din nou, pe domnul primar Valer Botezan, pentru spiritul său energic și pentru faptul că a dovedit, în cei peste doi ani de mandat, că are capacitatea de a recupera decalajul dintre orașul pe care îl reprezintă și alte localități din județ, prin multitudinea de proiecte câștigate și lucrările care se desfășoară în Sărmașu”, a transmis președintele interimar al PSD Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE