Târgu Mureș: Noutăți despre inaugurarea investiției ”Weekend 2” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9387 Vizualizări

Târgu Mureș: Noutăți despre inaugurarea investiției ”Weekend 2”

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat marți, 17 ianuarie, la Radio Târgu Mureș, că în vara acestui an târgumureșenii vor avea la dispoziție un nou loc de agrement.

”Parcul Substejăriș din cartierul Tudor este în curs de finalizare, până în iunie se pare că se va finaliza lucrarea care este o nouă zonă de agrement în municipiul Târgu Mureș. E denumit ”Weekend 2”, dar de fapt asta este o zonă de agrement care nu are suprafețe de apă, doar terenuri de sport și de agrement, plimbat, ca și Platoul Cornești. Este binevenită, având în vedere că atât Platoul Cornești cât și ”Weekend-ul” sunt supraaglomerate, mai ales în perioada verii”, a afirmat Soós Zoltán.

Proiectul, denumit ”Weekend 2”, este în curs de realizare în cartierul Tudor Vladimirescu, în zona străzii Substejăriș.

”Locația exactă este strada Substăjeriș, în vecinătatea Căii Sighișoarei, accesul se poate face dinspre Jandarmeria din Tudor, deci o să aibă două accese. Lângă sunt terenuri de sport care nu fac parte din investiție, asta e o investiție separată a Primăriei, și locuri de parcare, spații verzi, spații de agrement și o să fie și o scenă pentru evenimente, spectacole, în caz că se dorește organizarea unor evenimente în cartierul Tudor”, a explicat edilul șef al municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE