Home / Administratie / Târgu Mureș: Noutăți despre inaugurarea investiției ”Weekend 2”

Târgu Mureș: Noutăți despre inaugurarea investiției ”Weekend 2”

Distribuie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat marți, 17 ianuarie, la Radio Târgu Mureș, că în vara acestui an târgumureșenii vor avea la dispoziție un nou loc de agrement.

”Parcul Substejăriș din cartierul Tudor este în curs de finalizare, până în iunie se pare că se va finaliza lucrarea care este o nouă zonă de agrement în municipiul Târgu Mureș. E denumit ”Weekend 2”, dar de fapt asta este o zonă de agrement care nu are suprafețe de apă, doar terenuri de sport și de agrement, plimbat, ca și Platoul Cornești. Este binevenită, având în vedere că atât Platoul Cornești cât și ”Weekend-ul” sunt supraaglomerate, mai ales în perioada verii”, a afirmat Soós Zoltán.

Proiectul, denumit ”Weekend 2”, este în curs de realizare în cartierul Tudor Vladimirescu, în zona străzii Substejăriș.

”Locația exactă este strada Substăjeriș, în vecinătatea Căii Sighișoarei, accesul se poate face dinspre Jandarmeria din Tudor, deci o să aibă două accese. Lângă sunt terenuri de sport care nu fac parte din investiție, asta e o investiție separată a Primăriei, și locuri de parcare, spații verzi, spații de agrement și o să fie și o scenă pentru evenimente, spectacole, în caz că se dorește organizarea unor evenimente în cartierul Tudor”, a explicat edilul șef al municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH


De asemenea, verificati

Accident pe strada Iernuțeni din Reghin

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină joi, 2 februarie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.