La Centrul AMA copiii au fost martori la salvarea celor 101 dalmațieni Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 633 Vizualizări

La Centrul AMA copiii au fost martori la salvarea celor 101 dalmațieni

Cruella de Vil și dalmațienii au prins viață în curtea Centrului educațional AMA Learning Center din Târgu-Mureș. Evenimentul a avut loc în ziua de 15 februarie, Ziua Lecturii.

Copiii sunt fascinați de povești, se identifică cu personajele principale și trăiesc cu sufletul la gură fiecare aventură. Să porți copilul pe un tărâm al poveștii înseamnă să-i conturezi întreaga sa personalitate, astfel că, atunci când va fi adult, își va aminti cu drag de personajele ce i-au modelat viața, cum o facem și noi, adulții de astăzi.

”Activitatea de astăzi este o adevărată poveste, cu personaje reale, asa cum îmi place să le prezint mereu lecturile, copilașilor. Pentru a înțelege mai bine lectura, trebuie să vadă măcar o mică parte din ceea ce regăsim în carte. Cred cu tărie că acesta e modul cel mai frumos prin care copilașii învață, rețin și își însușesc cunoștințele”, a menționat Natalia Lazăr, educatoarea care s-a ocupat de decor, picturi, întreaga activitate.

Colectivul Centrului Educațional AMA a adus înaintea copiilor personaje vii din povestea 101 dalmațieni, un film de animație produs de Walt Disney la începutul anului 1961, bazat pe povestea „The Hundred and One Dalmatians” a lui Dodie Smith.

”Ziua Națională a lecturii nu putea trece neobservată în grădinița noastră, în primul rând, pentru că suntem mari iubitori de carte, iar aceste sentimente ale noastre față de lectură sunt primite cu entuziasm și bucurie de cei mici. Dragostea de carte se educă, așadar, noi suntem primii din rândul dascălilor care trebuie, și o facem cu multă dăruință, să punem bazele unor viitori cititori. Desigur, la vârsta preșcolarului și antepreșcolarului, atracția față de carte trebuie stimulată prin diverse mijloace pedagogice pentru ca totul să fie cât mai atractiv”, a declarat Alina Oprea – președinte AMA.

Rolul Cruellei a fost interpretat de educatoarea Renata Gyorgy, iar Pongo, Perdita și un pui au fost 3 dalmațieni aduși din canisă de Andreea Heitz.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE