Noi finanțări PNRR pentru Iernut Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

Noi finanțări PNRR pentru Iernut

Pe lângă numeroasele contracte de finanțare în derulare, alte patru au fost semnate săptămâna trecută. Preocuparea permanentă a autorităților locale din orașul Iernut pentru îmbunătățirea serviciilor publice a dus la accesarea de fonduri pentru ca unele clădiri publice din oraș să fie reabilitate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) componenta 10 – Fondul Local.

Proiectul  nr. C10-13-452 intitulat ”Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă în clădirile Școlii Gimnaziale Iernut, de pe strada Mihai Eminescu nr. 3, Iernut.” Cele două construcții adăpostesc sălile de clasă în care se desfășoară învățământul pentru gimnaziu (clasele V-VIII). Valoarea totală a proiectului este de 7.183.329,86 de lei.

Proiectul nr. C10-13-595 intitulat ”Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă în clădirea Școlii Primare Lechința, sat Lechința, 134-135”. Are o valoare totală de 1.394.441,42 de lei. În acest imobil se desfășoară cursurile claselor I-VIII și ale grădiniței din satul Lechința.

Proiectul nr. C10-13-466 intitulat ”Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a clădirii publice situată pe strada Dacia Traiană nr. 6/A, Iernut”, cu valoarea de 3.946.191,88 de lei cuprinde reabilitarea imobilului unde își desfășoară activitatea Serviciul de Asistență Socială a Primăriei Orașului Iernut, Poliția Orașului Iernut și Poliția Locală Iernut.

Proiectul nr. C10-13-463 intitulat ”Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a clădirii publice situată strada Avram Iancu nr. 2, Iernut”, având valoarea de 3.845.668,38 de lei, se referă la imobilul unde se află sediul SMURD, al Asociației „Raza de Soare” și al Grădiniței cu Program Prelungit Iernut.

Dana GURGHIAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE