FOTO: “Laboratorul viitorului” la o școală din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

FOTO: “Laboratorul viitorului” la o școală din Târgu Mureș

Laboratorul de informatică de la Școala Gimnazială “George Coșbuc” din Târgu Mureș a fost renovat și echipat cu aparatură de ultimă generație din domeniul informaticii și al roboticii, a anunțat marți, 28 februarie, Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș.

“Laboratorul viitorului” este primul – dintre cele zece proiecte câștigătoare ale concursului de bugetare participativă organizat în premieră în 2022 de municipalitate – care a ajuns la final. Felicit inițiatorii care au văzut în acest concurs o oportunitate de a crește calitatea actului educativ și au pus suflet în scrierea proiectului, din dorința de a le oferi elevilor acestei școli un mediu modern de învățare și o incursiune în tehnologia viitorului, precum și întreaga echipă implicată și beneficiarii finali. Celelalte proiecte sunt în curs, în diverse faze de implementare. Destul de probabil, acest succes a inspirat și alte unități școlare din Târgu Mureș”, a precizat Alexandru György.

Totodată, primarul liberal al municipiului Târgu Mureș a mai arătat că în concursul de bugetare participativă din acest an, ”pe domeniul ”Infrastructura educațională și culturală” au fost declarate câștigătoare toate proiectele intrate în faza a doua de vot, “lupta” fiind extrem de strânsă.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE