Home / Business / Seară de business și vin, la Incub Center Târgu Mureș

Seară de business și vin, la Incub Center Târgu Mureș

Distribuie

Conducerea Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș a transmis mulțumiri participanților la ”Wine Networking Event”, eveniment organizat în data de 25 februarie, la Centrul de Afaceri Incub Center din municipiu.

Potrivit informațiilor furnizate de către Anamaria Vodă, președinte JCI Târgu Mureș, evenimentul a reunit antreprenori, manageri și alte persoane interesate de dezvoltarea afacerilor și de extindere a rețelelor de contacte.

Speakerii invitați, Sarolta Besenyei, Andrei Dunuță, Anamaria Ungur, Zoltan Veres, Rianne Kamphuisen, Lorand Antal, Alexandra Botoș, Cristina Cerga și Anamaria Vodă, au prezentat idei valoroase, care au fost foarte bine primite de către participanți.

”Aceștia și-au exprimat satisfacția față de nivelul ridicat de expertiză și de experiența vorbitorilor, precum și față de oportunitatea de a interacționa cu alți profesioniști din diverse domenii de activitate. Participanții au avut parte de o seară plăcută, într-o atmosferă relaxată, și au avut ocazia să creeze noi contacte și parteneriate, să împărtășească idei și să găsească noi oportunități de afaceri”, a precizat Anamaria Vodă.

Potrivit acesteia, JCI Târgu Mureș intenționează să organizeze și în viitor astfel de evenimente ”care să ofere oportunități de dezvoltare și networking pentru mediul de afaceri din Târgu Mureș și împrejurimi.”

(Redacția)


De asemenea, verificati

Pârâul Poklos ecologizat de voluntari ai Penitenciarului Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a participat vineri, 17 martie, în parteneriat cu Adminstrația Bazinală de Apă Mureș la o activitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.