Centru nou de chirurgie plastică și dermatologie, în pregătire la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1947 Vizualizări

Centru nou de chirurgie plastică și dermatologie, în pregătire la Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării Planului urbanistic Zonal ”PUZ – Stabilire reglementări urbanistice pentru construire Centru medical și locuințe pentru medici”. Proiectul este propus să fie realizat pe strada Făget din Târgu Mureș și în prezent se află în dezbatere publică, pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.

Servicii în sistem ambulatoriu

Potrivit documentului, beneficiarul investițieie este SC Medicine Center SRL Târgu Mureș, PUZ-ul a fost elaborat de SC Arhigraf SRL Călușeri (comuna Ernei), iar terenul intravilan care face obiectul PUZ-ului propus are o suprafață totală de 519 de metri pătrați și este evidențiat în C.F. nr. 132559/ Tîrgu Mureş, cu categoria de folosință curți – construcții.

”Beneficiarul dorește să valorifice poziția imobilului prin demolarea construcțiilor nefuncționale existente și realizarea unui centru medical care va include și locuințe pentru medici, asigurat cu toate facilitățile necesare, care să devină un reper urbanistic (cap de perspectivă) adecvat zonei. Funcțional, investiția va asigura în principal servicii de specialitate pentru chirurgie plastică estetică și dermatologie, în sistem ambulatoriu, ce vor include spații pentru cabinete, săli de tratament/ intervenții chirurgicale, farmacie, spații pentru personalul medical, pentru clienți, spații administrative și spații pentru cazare temporară destinate pacienților nerezidenți, pentru perioade de maxim 3-4 zile care să acopere o procedură completă – consultație, intervenție și verificare postopertorie fără spitalizare, spații tehnice – sterilizare, depozitare deșeuri, inclusiv deșeuri medicale, spații pentru curățenie, centrală termică proprie, etc. – și apartamente de serviciu pentru personalul medical”, se menționează în document.

Locuințe pentru personal, la etajul 2 și 3

Conform sursei citate, viitorul imobil va avea următoarea structură: demisol, cu acces din aleea interioară – parcări, spații tehnice și circulații verticale – scări, lifturi; parter – cu acces din strada Constantin Romanu Vivu – acces separat și spații clinică, acces la locuințe și cazare; etaj 1 – spații clinică, birouri administrative și unități cazare pentru pacienți nerezidenți; etaj 2 și etaj 3 parțial – locuințe pentru personalul medical.

Informații despre investitor

În ceea ce privește societatea beneficiară a investiției, Medicine Center SRL Târgu Mureș, portalul www.listafirme.ro informează că aceasta s-a înființat în data de 30 octombrie 2018, are ca obiect de activitate ”asistență medicală specializată” și este deținută de un acționar unic, Adelina Maria Pop, care îndeplinește și funcția de administrator alături de Șerban Alexandru Pop, împreună cu care deține brandul Hebe Medical, Centru de Chirurgie Plastică, Estetică și Dermatologie situat pe strada Secuilor Martiri nr. 10-12 din Târgu Mureș.

La finalul exercițiului financiar 2021, SC Medicine Center SRL Târgu Mureș a raportat o cifră de afaceri de 626.426 de lei, profit net de 10.167 de lei și 5 angajați.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE